Adatvédelmi irányelv

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  az elektrofutar.net. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az elektrofutar.net.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az elektrofutar.net. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.elektrofutar.net oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A vállalkozás tárgya

A DM Trade Europe s.r.o. a www.elektrofutar.net internet domain alatt végfelhasználók és forgalmazók számára egy információs platformot bocsát rendelkezésre. Ezen a weboldallon különböző forgalmazók termékeit és azok információit bocsátjuk ingyenesen rendelkezésre. Valamennyi, az www.elektrofutar.net weboldalán megjelenített termék ár tartalmazza a mindenkori jogszabályok szerinti mértékű DPH (ÁFA) összegét (jogszabályok, illetve eltérő rendelkezés hiányában általánosan 20%)

A szolgáltatást biztosítja a:

DM Trade Europe s.r.o.

Pražákova 1008/69

BRNO-STŘED, ŠTÝŘICE

639 00