Menü
Your Cart

Garancia

 

Garanciális feltételek

A termékekre EU garancia érvényes.

A garanciális ügyintézést és a termék szervizbe illetve vissza szállítását az ELEKTROfutar.net végzi.

A meghibásodott termék szervizelése minden esetben, márkaszervizben történik.

Hibabejelentést, írásban az szerviz@elektrofutar.net e-mail címre kell megtenni. A meghibásodott terméket az ELEKTROfutar.net központi szerviz átvizsgálja és az adott márkaszervizbe továbbítja azt. Az ELEKTROfutar.net központi szerviz fenntartja a jogot szakvélemény kiállítására, a hiba bejelentés elutasítására, amenniyben a termék meghibásodása nem felel meg a garanciális követelményeknek.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekre 2 év jótállást vállalunk, kivételt képeznek az alábbi felsorolásban lévők:

1 év garacia ,Sport és szabadidő, Iroda, Motoros kieegészítő, Mobiltelefonok, Kerékpár kategóriában lévő termékek

 

  Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:


-    A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel (72 órás hibabejelentés esetében)
-    A  nyugta vagy számla egy példánya
-    A cégünk által kiállított jótállási jegy

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje jellemzően 1-2 hét, de a szervizek fenntartják a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehet.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni az ELEKTROfutar.net, e-mail címén. Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.

A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.
    
Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben az ELEKTROfutar.net webáruház állja.

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a garancia nem érvényesíthető.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

 

modosítva: 2019.03.22. 13:17