Szállítás

Szállítási költségek

 

Minden forgalmazott termékünk, új termék, eredeti csomagolásban szállítjuk.

A házhozszállítást, előzetes telefonos egyeztetés után végezzük.

 

Futárjaink külön kérésre emeletre is felszállítják megrendelt gépeiket. (Hűtők, sütők, mosógépek, mosogatógépek, tűzhelyek, esetében)

Ha a megrendelt terméket emeletre kéri ne bajlódjon a felvitellel, kollégáink profi szerkezettel szinte bármilyen emeletre felviszik a terméket sérülésmentesen.

Ha van lift és befér a termék nincs külön emeleti díj, ha nincs lift vagy nem fér be a liftbe a termék és lépcsőn kell mozgatni a termékeket akkor a díjjak :


1-2 emeletig 1500 Ft / gép
3-4 emeletig 3000 Ft / gép
5-6 emeletig 4500 Ft / gép


Amerikai hűtő esetében az ár eltérhet, kérje egyedi ajánlatunkat. Több gép vásárlása estén kedvezmény!

 

Régi készülék elszállítása: Régi készülékét díjmentesen elszállítjuk lakásáról saját telephelyünkre, abban az esetben ha nem kell emeletről leszállítani. Amennyiben lépcsőn kell emeletről leszállítani akkor azt anyagmozgatási díj ellenében tudjuk vállalni.

 

Átvételkor minden esetben van lehetőség a termék átvizsgálására, csak úgy vegye át a terméket hogy meggyőződött a termék sérülés mentességéről, mert az átvétel után sérülés miatti reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

 

Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány, szállítási késedelem, bekövetkezése esetén. Ilyen esetben e-mailben vagy telefonon természetesen tájékoztatjuk Önt.