Menü
Your Cart

Vásárlási információk (ÁSZF)

Vásárlási feltételek (ÁSZF)

Cégadatok

ELEKTROfutar.net műszaki webáruház

Weboldal üzemeltető: BT online shopping s.r.o.
Székhely: 94501 Komárno Komenského 18/5
Adószám: SK2022871356

Elérhetőség: info@elektrofutar.net
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36 1 808-9393

Webáruházunk magyarországi átvevőhellyel nem rendelkezik.


Árak

Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak. Az árak bruttó árak, tartalmazzák a mindenkori jogszabályok szerinti mértékű DPH (ÁFA) összegét (jogszabályok, illetve eltérő rendelkezés hiányában általánosan 20%), azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. Nettó számlát nem áll módunkba kiállítani. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. Kérjük figyelmesen adja meg számla adatait mert utólagos számla módosításra nincs lehetőség.


A rendelések feldolgozása
A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége
Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetősége.

Visszaigazolás
Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és (később) egyet a várható szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés esetén hívja az ügyfélszolgálatot vagy az e-mailben található telefonszámok bármelyikét.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van utánvéttel történő fizetésre. A teljes vételárat a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének. Az utánvételes fizetésnek nincs plusz költsége, ingyenes.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik.

 

Szállítási költségek

 

Minden forgalmazott termékünk, új termék, eredeti csomagolásban szállítjuk.

A házhozszállítást, előzetes telefonos egyeztetés után végezzük.

Futárjaink külön kérésre emeletre is felszállítják megrendelt gépeiket. (Hűtők, sütők, mosógépek, mosogatógépek, tűzhelyek, esetében)

Ha a megrendelt terméket emeletre kéri ne bajlódjon a felvitellel, kollégáink profi szerkezettel szinte bármilyen emeletre felviszik a terméket sérülésmentesen.

Ha van lift és befér a termék nincs külön emeleti díj, ha nincs lift vagy nem fér be a liftbe a termék és lépcsőn kell mozgatni a termékeket akkor a díjjak :


1-2 emeletig 1500 Ft / gép
3-4 emeletig 3000 Ft / gép
5-6 emeletig 4500 Ft / gép
6 emelet felett kérjen ajánlatot

Amerikai hűtő esetében az ár eltérhet, kérje egyedi ajánlatunkat. Több gép vásárlása estén kedvezmény!

Régi készülék elszállítása: Régi készülékét díjmentesen elszállítjuk lakásáról saját telephelyünkre, abban az esetben ha nem kell emeletről leszállítani. Amennyiben lépcsőn kell emeletről leszállítani akkor azt anyagmozgatási díj ellenében tudjuk vállalni.

Átvételkor minden esetben van lehetőség a termék átvizsgálására, csak úgy vegye át a terméket hogy meggyőződött a termék sérülés mentességéről.

Sérülésre vonatkozó reklamációt, átvételt követően 48 órán belül tudjuk fogadni.

 

Webáruházunk magyarországi átvevőhellyel nem rendelkezik.

Fontos!

Csak abban az esetben vegye át a csomagot, ha azt előtte ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra, sérülésekre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Régi termékét díjmentesen elszállítjuk, kérjük a megjegyzés rovatban feltüntetni.

Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány, szállítási késedelem, bekövetkezése esetén. Ilyen esetben e-mailben vagy telefonon természetesen tájékoztatjuk Önt.


A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

Az elállási jogban foglaltak kizárólag a szakmája, foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”).

A Fogyasztó az áru mennyiségi átvételét követő 14 napon belül a szerződéstől elállhat. Az elállással egyidejűleg tartozik az átvett árut hiánytalan és hibátlan állapotban, visszaszolgáltatni és az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket viselni.

Az Eladó elállás esetén a vásárló által kifizetett összeget 14 napon belül tartozik visszafizetni. A Fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A Fogyasztó nem jogosult elállási jogát gyakorolni a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (például: hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver, stb.) példányaira vonatkozóan, ha a termék eredeti csomagolását felbontotta továbbá olyan zárt csomagolású termékek esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okoból az átadást követő felbontás után nem küldhető vissza. Amennyiben az árucikk sérült, vagy viseltes állapotban van, a elektrofutar.net fenntartja a jogot az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítésére, ill. megtagadhatja az áru visszavásárlását. Zipro márkájú termékek esetén,amennyiben a csomagolás sérült, hiányos, vagy nincs meg. Ruházati termék esetén, amennyiben a termék használt, sérült, hiányos.

Irásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi az ELEKTROfutár.net webáruháznak. Ezt követően az ELEKTROfutar.net webáruház intézkedik a temék elszállításáról, gondoskodik a visszaszállítás megszervezéséről, azonban az ELEKTROfutar.net webáruház által megszervezett visszazsállítási költsége a fogyasztót terheli, az ELEKTROfutar.net webáruház ez esetben az általa megszervezett visszaszállítási kültséget nem vállalja át (kivéve ha az ELEKTROfutar.net webáruház vállalta e költségek viselését) A Fogyasztótól, kizárólag segítséget nyújt abban, hogy a Fogyaztónak a visszaszállítás megszervezésével ne kelljen foglalkozni. A termék visszaküldésének költségén kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem  terheli. Visszaszállítási díj

A nem Fogyasztónak minősülő vásárlók, az elállást és cserét nem gyakorolhatják.


Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

 

Garancia

Garanciális feltételek

A termékekre EU garancia érvényes.

A garanciális ügyintézést és a termék szervizbe illetve vissza szállítását az ELEKTROfutar.net végzi.

A meghibásodott termék szervizelése minden esetben, márkaszervizben történik.

Hibabejelentést, írásban az szerviz@elektrofutar.net e-mail címre kell megtenni. A meghibásodott terméket az  ELEKTROfutar.net központi szerviz átvizsgálja és az adott márkaszervizbe továbbítja azt. Az ELEKTROfutar.net központi szerviz fenntartja a jogot szakvélemény kiállítására, a hiba bejelentés elutasítására, amennyiben a termék meghibásodása nem felel meg a  garanciális követelményeknek.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekre 2 év jótállást vállalunk, kivételt képeznek az alábbi felsorolásban lévők:

1 év garacia ,Sport és szabadidő, Iroda, Motoros kieegészítő, Kerékpár kategóriában lévő termékek


Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék teljes gyári csomagolása minden gyári kiegészítővel (72 órás hibabejelentés esetében)
-    A számla egy példánya
-    A cégünk által kiállított jótállási jegy

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A garanciális problémával cégünknek behozott készülékeket továbbítjuk a cégünknek garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. 
A garanciális javítások, átvizsgálások átfutási ideje szervizenként eltérő.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt . A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások ( pl. leesés következtében összetört, beázott, ráléptek, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártók, forgalmazók csak a hivatalos szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén:

Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni az ELEKTROfutar.net, e-mail címén. Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék azonnali cseréjét.

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk.

Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor Webáruházunk is csak a hivatalos szakszerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét.

A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni.
    
Portósan küldött csomagokat nem vesz át Webáruházunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben az ELEKTROfutar.net webáruház állja.

Harmadik fél által javított, vagy szakszerűtlen kezelésből, beállításból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a garancia nem érvényesíthető.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

Megrendelés módosítása, törlése
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé.


Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak személyesen vagy a "Vevőszolgálat" vagy "Elérhetőségek" menüpontok alatt található elérhetőségek valamelyikén keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására. A számlázási adatok utólagos módosítására nincs lehetőség.

 

Fontos tudnivalók

  • EU kezelőpaneles termékek:

    Elöltöltős és felültöltős mosógépek, amelyeken nem csak piktogram, hanem külföldi szöveg is található.

     

  • Beépíthető készülékeket, minden esetben előlap nélkül szállítjuk, a képen feltüntetett előlapok, bútorlapok csak illusztrációk, nem tartozéka a készüléknek. Egyes típusokhoz külön is rendelhető gyári előlapok vannak, de asztalos által készített bútorlappal is befedhetőek.

  • Ruházati termékek esetében is az ÁSZF Elállási jog/Visszaszolgáltatási garancia pontja érvényes. Tehát 14 napos elállási jog érvényesíthető ruházati termék/termékek cseréje során, mely egy alkalommal lehetséges és természetesen ingyenes.

  • Megrendelését csak az oldalon keresztül tudja leadni.

  • A képek csak illusztrációk!

 

 

Módosítva 2019.11.21. 16:37